Mielőtt hívna... Figyelem

A+ Mosógépszerelő Mielőtt hívna... Hasznos tanácsok.Nem reagál semmire a mosógép

Valószínűleg nincs áram alatt. Ellenőrizzük, hogy feszültség alatt van-e a mosógép, vagy van -e egyátalán feszültség a konnektorban.


Folyik a mosógépből a víz

A bevezető cső kicsúszott, helyezzük vissza. A szűrő nincs jól rögzítve, rögzítsük. Az elvezető cső nincs megfelelően rögzítve, erősítsük a megfelelő helyre.


A mosógép működés közben túlságosan mozog, nagy a holtjátéka

A szállításkor használatos rögzítőket nem távolítottuk el. Az állítható lábakat a kívánt pozícióban rögzítsük.


A mosógép centrifugálás közben erőteljesen vibrál, szabálytalanul rezeg

Mossunk nagyobb mennyiségű ruhát, hogy egyenletes legyen a ruhaneműk eloszlása a dobban.


Mosás közben erős habzást figyelhetünk meg a dobban, az elvezető cső által távozott mosófolyadékban

Használjunk kevesebb mosóport, mosófolyadékot, vagy csökkentett habzásút - alkalmazkodva a gyártó által javasolt mennyiséghez.


Zsírfoltok maradtak a ruhán

Nem használt megfelelő mennyiségű mosószert, vagy nem mostuk elég magas hőmérsékleten. Ajánlatos ellenőriztetni ilyen esetben a fűtőszálat is. Célszerű újabb mosást indítani, magasabb hőfokon, több mosószerrel.


Foltosak a ruhák mosás után

Színes ruhákhoz való mosószert használtunk, mely nem tartalmaz fehérítőt. Használjunk fehérítőt tartalmazó mosószert, akár port, akár folyadékot, illetve áztassuk hosszabb ideig a ruhaneműt.


Mosószer maradt a ruhán

A foszfátmentes mosószer használatának következménye, ezek vízben nem jól oldódó anyagokat tartalmaznak a víz lágyítása érdekében. Ennek alkotórészei tapadnak a ruhára. Megoldásként kefével történő eltávolítás után mossuk ki ismételten a ruhákat, kevesebb, vagy folyékony mosószerrel.


Az öblítőtartályban víz maradt

Tisztítsuk meg a lerakódott mosószertől az adagolóedényt, precízen helyezzük vissza.


Mosóprogram nem indul

Valószínűleg nem zártuk be megfelelően az ajtót. Egy biztonsági kapcsoló védi a mosógépet a nyitott állapotban lévő elindulástól.


Nem folyik be víz a mosógépbe

Ellenőrizzük, hogy a bevezető cső a helyén van-e, illetve vízellátása megoldott-e.


A víz gyengén, vagy egyátalán nem távozik a készülékből

Ellenőrizzük a következőket: az elvezető csőben nincs-e törés, csavarodás. A lefolyó nincs-e eltömődve ( szifon ). Nincs -e túl magasan ( mosógép tetejénél magasabban ) az elvezető cső.


Hasznos tanács vízkő ellen:
Fél évente öntsön a dobba 2 liter vizet - 2 liter ecetet. Ezt hagyja állni a mosógépben egész éjszaka, majd reggel egy ÖBLÍTÉS-t végezzen!
Mosógépszerelő Mosógép szerelő Mosógépjavítás Mosógép javítás Mosógépszervíz Mosógép szervíz Mosógépszerelés hétvégén is Mosogepszerelo Mosogep szerelo Mosogepjavitas Mosogep javitas
Mosogepszerviz Mosogep szerviz Mosogepszereles hetvegen is